Geen producten (0)
Geen producten (0)
PUUR
Walnotenstukjes PUUR
 

Walnoten Stukjes PUUR

€ 13,95 (inclusief btw 6%)
Levertijd 2-7 werkdagen
Specificaties
Productcode 0223602
VOEDINGSWAARDE Per 100 gram
Energie (in kJ) 2738
Energie (in kcal) 654
Vetten 63 g
- waarvan verzadigd 6,7 g
Koolhydraten 11 g
- waarvan suiker 7 g
Voedingsvezels 6 g
Eiwitten 14 g
Zout 0,01 g
Allergenen walnoten Kan sporen bevatten van: gluten, soja, sesam, noten, pinda's,(melk)lactose, sulfiet, zwaveldioxide.
Ingrediënten Walnoten
Omschrijving

1 KG

Walnoten Stukjes PUUR

Herkomst: Moldavië, Frankrijk, Kirgistan, Oekraïne, Polen, Roemenië

Deze rauwe walnoten stukjes PUUR zijn van een superieure kwaliteit en gegarandeerd vers en lekker. Deze rauwe walnoten stukjes komen uit gecontroleerde landbouwgebieden waar geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Ze hebben een rijke smaak die erg lijkt op de walnoten uit Centraal-Europa en vooral uit Frankrijk. 

Walnoten stukjes kopen voor je algehele gezondheid

Walnoten behoren tot de gezondste noten ter wereld. Ze zijn een rijke energiebron en bevatten gezondheidsbevorderende voedingsstoffen, mineralen, antioxidanten en vitamines die essentieel zijn voor een optimale gezondheid. Hieronder lees je de belangrijkste gezondheidseffecten van rauwe walnotenstukjes. 

Algemene voedzaamheid: Walnoten zijn een van de meest voedselrijke voedselbronnen van alfa-linoleenzuur (ALA), een essentieel omega-3 vetzuur. Omega-3-vetzuren helpen het risico op hartaandoeningen, kanker, beroertes, diabetes, hoge bloeddruk, obesitas en depressies te verminderen.

Gezond voor het hart: Steeds meer onderzoeken wijzen erop dat walnoten een belangrijke rol spelen in het reduceren van risico's op hartziekten. Ze zouden een gunstige effect hebben op het cholesterol, ontstekingen en de slagaderlijke functie.

Rijk aan antioxidanten: diverse studies wijzen op de hoge aantal antioxidanten in walnoten, die het lichaam helpt om levensbedreigende ziektes zoals kanker, hartaandoeningen en diabetes af te weren, evenals verzwakkende aandoeningen zoals artritis, osteoporose en de ziekte van Alzheimer. Hoewel er verschillende methoden worden gebruikt voor het meten van antioxidantenniveaus, zoals de zuurstofradicaal-absorptievermogen (ORAC) en het ijzerverlagende vermogen van plasma-methoden (FRAP), scoren ​​walnoten hoog bij beide methoden.

Gewicht verliezen: onderzoekers hebben aangetoond dat proefpersonen niet aankwamen toen walnoten werden gebruikt als vervanger van ander vet in voeding. Mensen voelden zich meer tevreden en konden makkelijker een dieet blijven volgen en gewichtsverlies stimuleren.

Ook interessant

€ 12,50
€ 11,50
€ 15,75
Facebook Pinterest