Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuwe oogst
Walnotenstukjes groot chili
 

Walnotenstukjes Chili

€ 11,75 (inclusief btw 6%)
Levertijd 3-7 werkdagen
Specificaties
Productcode 022349
VOEDINGSWAARDE Per 100 gram
Energie (in kJ) 2589
Energie (in kcal) 619
Vetten 59,3 g
- waarvan verzadigd 5,7 g
Koolhydraten 9,6 g
- waarvan suiker 1,1 g
Voedingsvezels 6,8 g
Eiwitten 24 g
Zout 0,005 g
Allergenen walnoten Kan sporen bevatten van: gluten, soja, sesam, noten, pinda's,(melk)lactose, sulfiet, zwaveldioxide.
Ingrediënten
Omschrijving

1 KG

Herkomst: Chili

Onze rauwe grote walnotenstukjes ("kwartjes") zijn van een superieure kwaliteit en gegarandeerd vers en lekker. De stukjes zonder dop komen uit Chili en hebben een rijke smaak en een culinaire veelzijdigheid. Walnoten behoren tot de gezondste noten ter wereld. Hieronder lees je de belangrijkste gezondheidseffecten van rauwe walnoten.

Gezondheidseffecten van walnotenstukjes

Algemene voedzaamheid: Walnoten zijn een van de meest voedselrijke voedselbronnen van alfa-linoleenzuur (ALA), een essentieel omega-3 vetzuur. Omega-3-vetzuren helpen het risico op hartaandoeningen, kanker, beroertes, diabetes, hoge bloeddruk, obesitas en klinische depressie te verminderen.

Gezond voor het hart: Steeds meer onderzoeken wijzen erop dat walnoten een belangrijke rol spelen in het reduceren van risico's op hartziekten. De hartvoordelen van walnoten zijn onder meer het verlagen van cholesterol, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de arteriële functie.

Rijk aan antioxidanten: diverse studies wijzen op de hoge antioxidantconcentratie in walnoten, die het lichaam helpt om levensbedreigende ziektes zoals kanker, hartaandoeningen en diabetes af te weren, evenals verzwakkende aandoeningen zoals artritis, osteoporose en de ziekte van Alzheimer. Hoewel er verschillende methoden worden gebruikt voor het meten van antioxidantenniveaus, zoals de zuurstofradicaal-absorptievermogen (ORAC) en het ijzerverlagende vermogen van plasma-methoden (FRAP), scoren ​​walnoten hoog bij beide methoden.

Gewicht verliezen: onderzoekers hebben aangetoond dat proefpersonen niet aankwamen toen walnoten werden gebruikt als vervanger van ander vet in voeding. Mensen voelden zich meer tevreden en konden makkelijker een dieet blijven volgen en gewichtsverlies stimuleren.

Ook interessant

€ 11,95
€ 16,75
Facebook Pinterest