Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

1 KG Rauwe Bruine Amandelen

€ 11,50 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 166-391
Omschrijving

Herkomst: Australië, type Carmel (23/25)

Onze rauwe bruine amandelen zijn natuurlijke noten van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn een gezonde snack die rijk gevuld is met eiwitten, vezels, calcium, zink en antioxidanten. Medisch onderzoek toont aan dat amandelen het risico op hartproblemen kunnen verlagen omdat ze een goede bron van enkelvoudig onverzadigde vetten zijn. 

Gezondheidsvoordelen van amandelen
1) Goede eiwitbron: onze rauwe amandelen bevatten 7 gram krachtig proteïne in elke portie, om te helpen bij het opbouwen en onderhouden van spieren, om uw stofwisseling op gang te brengen en om u een vol gevoel te geven. Dit maakt amandelen ook tot een geweldige snack voor of na de training.

2) Lager cholesterol: van de gangbare noten hebben amandelen de hoogste hoeveelheid enkelvoudig onverzadigd vet. Dit is het "goede" vet dat het cholesterolgehalte kan verlagen en goed is voor het hart. Amerikaans onderzoek toonde aan dat het consumeren van amandelen dezelfde effecten had op het verlagen van LDL-waarden voor "slechte" cholesterol als statinegeneesmiddelen van de eerste generatie.

3) Bloedglucosegehalte: voor diabetici en diegenen die hun bloedsuikerspiegel in de gaten houden, kan snacken van amandelen een goed idee zijn. Een onderzoek uit 2007 gepubliceerd in het tijdschrift Metabolism onthulde dat het eten van amandelen helpt om pieken in de bloedsuikerspiegel te reguleren en de glycemische index van de maaltijd in het algemeen te verminderen.

4) Algemene gezondheid: als u op zoek bent naar gezonde en bevredigende snackalternatieven, dan zijn rauwe amandelen een perfecte keuze. Ze zitten niet alleen vol met eiwitten, maar ze zijn ook een goede bron van voedingsvezels, calcium, kalium, magnesium en antioxidanten. Het eten van amandelen is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijkse voedingsdoelstellingen te bereiken.

 

Hoe genieten van rauwe bruine amandelen?
Veel mensen eten amandelen rauw als snack, maar je kunt ze ook op andere manieren gebruiken! Probeer de amandelen als een knapperige topper voor je favoriete salade, of als een gezonde toevoeging aan gebakken lekkernijen zoals koekjes, biscotti of muffins. Je kunt ze natuurlijk ook verwerken in de havermout of toevoegen aan granola en notenmix. Amandelboter maak je door de amandelen in een keukenmachine of krachtige blender met een beetje olie te mengen. Heerlijk op brood of op pannekoeken. Experimenteer gerust zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos om deze heerlijke rauwe noot te consumeren.