Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Video Borrel geschenkbox 10 KG Met deze kant-en-klare Video Borrel geschenkbox wordt…
€ 149,00
PUUR
PUUR Genot geschenkbox 10 KG Met deze kant-en-klare PUUR Genot geschenkbox kan je…
€ 149,00
Sweet Love geschenkbox 11 KG De kant-en-klare Sweet Love geschenkbox zit vol…
€ 149,00
Healthy Boost geschenkbox 11 KG Met deze kant-en-klaar Healthy Boost geschenkbox…
€ 149,00

Een lekkere geschenkbox bestellen?

Wij stelden met zorg een aantal kant-en-klare cadeaupakketten samen voor jou. Binnen no-time heb je een origineel geschenk besteld waarmee je met zekerheid een glimlach tovert op het gezicht van de ontvanger. We hebben borrelpakketten, gezonde dozen, geschenken voor liefhebbers van zoete lekkernijen, kerstpakketten en nog veel meer.
Uiteraard zitten er in elk pakket noten, eventueel aangevuld met gedroogd fruit, granen, zaden, bessen, gezonde chips, snacks of chocolade. Dit is afhankelijk van het pakket dat jij kiest.
Je kan er ook voor kiezen om zelf het cadeau samen te stellen. Je selecteert de gewenste producten en noteert het adres van de ontvanger bij het afrekenen. Zo wordt het geschenk rechtstreeks afgeleverd bij diegene die jij een cadeau wilt geven.

Voor welke gelegenheid?

Ideaal om te geven als bedankje, verjaardagscadeau of afscheidscadeau voor een collega, een cadeau voor vaderdag of moederdag, voor de liefste grootouders. Maar ook een jubileum, een huwelijk, een housewarming, Valentijn, een babyborrel zijn momenten waarop onze pakketten geschonken worden. Je kan het ook geven aan iemand die je een hart onder de riem wil steken omdat die in een rouw- of genezingsproces zit. Elke gelegenheid is anders. Daarom aan jou de keuze wel pakket het meest geschikt is.

Online originele geschenkbox kopen

In enkele snelle muisklikken heb je een voordelig, ambachtelijk en smakelijk geschenk gekocht. Vergeet niet het juiste afleveradres te noteren bij het afrekenen als je het pakket rechtstreeks bij de ontvanger wil laten bezorgen. Elk product wordt verpakt in een kilozak. Daarna wordt alles in een neutrale verzenddoos gedaan. Wil je het toch liever mooi verpakken? Laat het dan naar jouw thuisadres sturen en geef zelf die persoonlijke touch aan het cadeau voor die speciale persoon. Zo heb je ook de gelegenheid om er nog een persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

Facebook Pinterest