Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Gevriesdroogde Krieken 1 KG Herkomst: Oost-Europa Deze gevriesdroogde krieken,…
€ 54,50
Gevriesdroogde Zwarte Bessen 1 KG Gevriesdroogde Zwarte Bessen Herkomst: Polen /…
€ 37,95
Gevriesdroogde Cranberries 1 KG Gevriesdroogde Cranberries Herkomst: Canada…
€ 56,95
Gevriesdroogde Frambozen 1 KG Gevriesdroogde Frambozen Gevriesdroogde frambozen zijn…
€ 63,95
Gevriesdroogde Aardbeien 1 KG Gevriesdroogde Aardbeien Gevriesdroogde aardbeien zijn…
€ 64,50

Grootverpakking gevriesdroogd fruit kopen

Het is zeer licht in gewicht. Een kiloverpakking is dan ook erg volumineus. Vriesdrogen houdt in dat een vrucht eerst wordt ingevroren en vervolgens onder zeer lage druk in een vacuüm wordt geplaatst. Lage druk zorgt ervoor dat ijskristallen snel sublimeren, waardoor ze rechtstreeks van vast ijs in waterdamp veranderen. Dit proces verwijdert water veel efficiënter dan traditioneel drogen.

Gevriesdroogd fruit gebruiken

Je hoeft gevriesdroogde groenten en fruit eigenlijk niet eens te rehydrateren om ervan te genieten - ze zijn heerlijk als knapperige snack in hun gevriesdroogde staat. Het is echter gemakkelijk om producten te rehydrateren. Plaats het gewoon in een kom met water en laat het weken totdat het opnieuw is gehydrateerd.

Je kan gevriesdroogd fruit gewoon zo gebruiken op pannenkoeken, in muffins, bij decoraties van gebak en taarten, in smoothies, in granola of muesli, in yoghurt, als decoratie op chocolade, .... Ook kan je ervoor kiezen om het te verpulveren zodat het beter mengt in smoothies of gebak.

Gevriesdroogd fruit bewaren

Om het fruit lang en goed te bewaren, moet je ervoor zorgen dat je het goed afsluit van de lucht. Het neemt nl. zeer snel de vochtigheid uit de lucht op waardoor ze minder krokant en slap worden. De smaak blijft echter onveranderd. We raden aan om metaan na gebruik de zak terug goed te sluiten.

Online gevriesdroogd fruit bestellen

Gevriesdroogd fruit bevat weinig calorieën. Als je als zoetekauw wilt blijven eten en tegelijkertijd wilt afvallen, dan is caloriearm voedsel zoals gevriesdroogd fruit iets voor jou. Het bevat geen extra zoetstoffen en conserveermiddelen, dus is het een heerlijk tussendoortje waarvan je kunt genieten zonder schuldgevoel waar en wanneer je maar wilt. Is dat niet fantastisch?

In het assortiment hebben wij verschillende soorten zoals gevriesdroogde zwarte bessen, gevriesdroogde krieken, gevriesdroogde aardbeien, gevriesdroogde veenbessen en gevriesdroogde frambozen.

 

Facebook Pinterest