Geen producten (0)
Geen producten (0)
PUUR
Gedroogde peer
 

Gedroogde Peren PUUR

€ 15,95 (inclusief btw 6%)
Levertijd 2-7 werkdagen
Specificaties
Productcode 0512000
VOEDINGSWAARDE Per 100 gram
Energie (in kJ) 1096
Energie (in kcal) 262
Vetten 0,6 g
- waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 62,9 g
- waarvan suiker 41 g
Voedingsvezels 7,1 g
Eiwitten 1,9 g
Zout 0,01 g
Allergenen Kan sporen bevatten van: gluten, soja, sesam, noten, pinda's,(melk)lactose, sulfiet, zwaveldioxide.
Ingrediƫnten Peren
Omschrijving

1 KG

Gedroogde Peren PUUR

Herkomst: Turkije

Deze halve gedroogde peren PUUR worden niet gesuikerd of gezwaveld. Ze zijn afkomstig uit gecontroleerde landbouw zonder gebruik van chemische pesticiden of kunstmest. Peren hebben meer mineralen dan appels, bijvoorbeeld fosfor, kalium en ijzer. Peren bevatten ook veel vitamine B2.

Online Gedroogde peren PUUR bestellen als zoet tussendoortje

Onze gedroogde perenhelften smaken heerlijk zoet en aromatisch. Van alle vruchten hebben peren het laagste gehalte aan fruitzuren (peren; 1-3 g / l / appels; 4-15 g / l) en smaken daarom zoeter. Een peer is daardoor beter verteerbaar voor mensen die gevoelig zijn voor zuur. De fructose van gedroogde peren ontvouwt zich bij het kauwen prettig in de mond waardoor de peren een heerlijk en gezond tussendoortje zijn, maar ook een geliefd ingrediënt voor diverse bak- en kookrecepten.

Gedroogde Peren al eeuwenlang  bekend als wintersnoepje

Naast appelringen behoren peren tot de oudste en bekendste gedroogde vruchten van onze regio. In het verleden werden ze gedroogd als een gezond wintersnoepje, omdat exotisch fruit niet bekend was. Met het verlies van de boomgaarden en het begin van de modernere manier van leven is deze traditie helaas verdwenen. Tegenwoordig komen de droge peren uit het buitenland, voornamelijk uit zuidelijke streken zoals Turkije.Ook interessant

€ 12,95
€ 15,95
Facebook Pinterest