Geen producten (0)
Geen producten (0)
Uitverkocht
PUUR
Papaya repen org
 

Papaya PUUR

€ 19,75 (inclusief btw 6%)
Levertijd 2-7 werkdagen
Specificaties
Productcode 0525805
Omschrijving

1 KG

Papaya PUUR

Herkomst: Sri Lanka

Ontdek onze aromatische en heerlijk zoete, gedroogde papaya PUUR reepjes. Papaya bevat veel vitamine C (twee keer zoveel als een sinaasappel) en is daarom perfect voor ochtendmuesli, voor de smoothie, om mee te bakken of gewoon als lekker tussendoortje.

Gedroogde papaya PUUR kopen in ieder seizoen

In de landen van herkomst wordt papaya bijna altijd vers geconsumeerd. Helaas zijn zongerijpte vruchten ver weg van hun thuisland niet het hele jaar door verkrijgbaar en anders moeilijk verkrijgbaar. Als papaja's te vroeg worden geoogst, rijpen ze nauwelijks. Onze papaya reepjes bestaat voor 100% uit volledig rijpe exemplaren die op hun hoogtepunt van smaak worden geoogst. Na de oogst wordt het ontpitte vruchtvlees in fijne reepjes gesneden en voorzichtig op 40 graden gedroogd. Door het water te onttrekken, wordt het aroma gecondenseerd zonder dat de waardevolle ingrediënten verloren gaan.Onze papaya PUUR reepjes worden verkregen van de beste rijpe papaja's uit gecontroleerde landbouw zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. 

Papaya is heerlijk zoet en aromatisch: de ovale, bijna peervormige vrucht komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en Mexico. Tegenwoordig groeit papaja ook in Afrika en in de tropische regio's van India. Daar is het stevige vruchtvlees populair als het onrijp, rijp en gedroogd is. In veel delen van de wereld worden zelfs de schaal en de pitten gebruikt in de natuurgeneeskunde en gerechten.

25 gram gedroogde papaya PUUR dagelijks aanbevolen 

Papaya PUUR reepjes bevatten veel vezels, nauwelijks vet en extreem weinig suiker. Met 34 kcal per 100 gram zijn ze erg caloriearm. De exotische vruchten scoren met een verscheidenheid aan vitamines zoals A, B1, B6, C en E maar ook met mineralen zoals magnesium, calcium, kalium, ijzer, zink, mangaan, koper en foliumzuur. Slechts 25 g gedroogde papaya reepjes dekt de dagelijkse behoefte van een gezonde volwassene aan de belangrijkste vitale stoffen. Het enzym papaïne is ook inbegrepen. Het helpt het menselijk organisme om eiwitten beter te verteren. Tegelijkertijd stimuleert papaïne de stofwisseling en vetverbranding. Zelfs diabetici en mensen die momenteel een afslankdieet volgen, kunnen zonder problemen onze gedroogde papaya PUUR consumeren.

Bestel online gedroogde papaya reepjes voor verbeterde concentratie

Deze onbehandelde "raw food" papaja reepjes, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen, zijn in de eerste plaats lekker als een gezonde snack voor tussendoor. Ze smaken aromatisch en heerlijk zoet. Omdat de gedroogde fruitreepjes relatief stevig zijn, moeten ze goed gekauwd worden. Zeker in situaties waarin concentratie vereist is geeft dit veel voordelen. Zo is snacken op gedroogde papajareepjes zeer effectief gebleken tijdens eentonige bezigheden, bij het studeren of tijdens lange autoritten. Gedroogde stukjes papaya zijn natuurlijk ook een heerlijk ingrediënt in fruittaarten en muesli's.

Ook interessant

€ 12,95
€ 15,95
Facebook Pinterest