Geen producten (0)
Geen producten (0)
PUUR
Gedroogde pitaja puur
 

Drakenvrucht PUUR

€ 10,95 (inclusief btw 6%)
Levertijd 2-7 werkdagen
Specificaties
Productcode 0514656
VOEDINGSWAARDE Per 100 gram
Energie (in kJ) 1424
Energie (in kcal) 340
Vetten 3,1 g
- waarvan verzadigd 0,02 g
Koolhydraten 67,1 g
- waarvan suiker 34,5 g
Voedingsvezels 9,7 g
Eiwitten 6 g
Zout 0,02 g
Allergenen Kan sporen bevatten van: gluten, soja, sesam, noten, pinda's,(melk)lactose, sulfiet, zwaveldioxide.
Ingrediënten Drakenvrucht
Omschrijving

1 KG

Drakenvrucht PUUR

Herkomst: Colombia

Deze gedroogde, knapperige, van nature zoete, drakenvrucht PUUR schijfjes zijn zonder toevoegingen. Ze bevatten tal van gezonde voedingsstoffen zoals voedingsvezels, vitamine C en micronutriënten. 

Drakenvrucht PUUR kopen : een prachtig eetbaar natuurproduct

Onze pitahaya of drakenvrucht PUUR wordt gekweekt in de Colombiaanse regio Huila, gelegen in het zuidwesten van het land. Het is een zeer diverse regio, met bergen, vlakten en zelfs een woestijn, en de temperaturen binnen het departement variëren gemiddeld van 0 ℃ tot 35 ℃. De drakenvruchten worden verbouwd op een hoogte tussen 1.200 en 2.000 m boven zeeniveau. 

Drakenfruit of pitaja is een van nature wilde tropische soort. Ze groeit op een soort cactus die veel zorg vereist om te kweken. De planten moeten aan houten constructies worden vastgemaakt om ze van de grond en uit de buurt van vocht en beestjes te houden. De vrucht groeit uit een prachtige, nachtelijke bloem, en wordt twee keer per jaar geoogst (een grote en een kleine oogst). De plantages staan onder controle en er wordt bij de teelt geen kunstmest of chemische pesticiden gebruikt. 

Het fruit wordt na de oogst zorgvuldig geselecteerd, gewassen, geschild en in schijfjes gesneden. Na ontwatering in een heteluchtdroogoven wordt het product gekoeld en verpakt zodat je er in zijn puurste vorm van kunt genieten. Er zitten ongeveer 4,5 drakenvruchten in 100 g gedroogd product.

Kijk ook naar onze paarse gedroogde pithaya.

 

Ook interessant

€ 12,95
€ 15,95
Facebook Pinterest