Geen producten (0)

Vind het antwoord op veelgestelde vragen op deze pagina. Mocht je toch nog een vraag hebben, contacteer ons en we bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

Ik kom niet aan het minimum bestelbedrag van 149 euro. Wat kan ik doen?

Spoor je vrienden, familie of collega's aan om samen een bestelling te plaatsen. Denk eraan dat veel van onze producten lang houdbaar zijn mits goede bewaring. Lees ook onze bewaartips.
Ook kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Soms kondigen we daar acties aan waarbij het minimum bestelbedrag wegvalt.

Welke veilige betaalmethoden kan ik gebruiken?

- Bancontact
- IDeal

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Je ontvangt automatisch een bestelbevestiging na het afronden van de betaling. Is dat niet het geval, neem dan even contact met ons op.

Kan ik mijn pakket volgen?

Wanneer jouw pakket bij ons verzonden wordt, ontvang je een mail. De dag van de geplande levering ontvang je nog een mail met de track and trace code. Zo kan je zelf zien waar jouw pakket is.

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?

Dit is helaas niet mogelijk. Je kan wel vrij kiezen op welk adres jouw pakket geleverd wordt in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland.

Hoe lang duurt het om mijn bestelling te leveren?

Wij hebben 1 tot 2 werkdagen nodig om de producten handmatig te scheppen en te verpakken. Daarna is het afhankelijk van de transporteur en het land van bestemming. Reken 2 tot 7 werkdagen levertijd tussen moment van bestelling en levering.

Hoe worden de producten verpakt?

In dunne doorschijnende plastic zakken. Zie ook onze pagina over verpakking.

Kan ik ook naar een ander land laten verzenden?

Dat kan. Wij verzenden naar alle Europese landen, Zwitserland en Liechtenstein. Neem even contact op met ons voor de verzendkosten.

Waar vind ik mijn factuur?

Geef bij je bestelling jouw BTW-nummer op. De factuur wordt per mail bezorgd.

Er is iets mis gegaan met mijn bestelling. Wat nu?

Neem contact met ons op. Samen bekijken we hoe we dit kunnen oplossen.

Kan ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht?

Jouw bestelling wordt handmatig op maat verpakt in de door jou gevraagde hoeveelheden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

Kan ik (een deel van) mijn bestelling retour sturen?

Retourkosten zijn ten laste van jou tenzij we uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen. Bv. omdat jij een foutief product geleverd kreeg. Lees ook de pagina verzending en retour.

Facebook Pinterest