Geen producten (0)

Over Ons

Vanuit een jarenlange ervaring met marktverkoop van noten en aanverwante producten in de regio Antwerpen zijn wij in 2016 gestart met onze online winkel DeNotenbar.be. Dit om ook mensen te kunnen bedienen die geen tijd hebben om naar de markt te komen of te ver weg wonen.

Als familiebedrijf werd de combinatie van weekendmarkten en voldoende tijd voor opgroeiende kinderen moeilijk. Daarom besloten we de markten voorlopig stop te zetten. Onze voorliefde voor gezonde en natuurlijke producten zorgt ervoor dat we blijvend een topkwaliteit noten, gedroogd fruit, pitten en zaden aan de laagste prijs willen blijven aanbieden aan zoveel mogelijk mensen.

Om nog duidelijker aan te geven waar wij voor staan, kon een naamswijziging niet uitblijven. DeNotenbar.be werd NotenVoordeel.com. Door een uitgekiend inkoopbeleid rechtstreeks bij importeurs, hergebruik van verpakkingsdozen, eenvoudige labels en zoveel mogelijk in eigen beheer te doen, houden we de marges zo klein mogelijk. Wij garanderen je kwaliteit en service aan de beste prijzen!

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Gezonde Groeten,
Kathy & Michiel

 

wij